let them know!


Catastrophes can happen.  Nobody is immune … Unfortunately.  So please read carefully the following information [Flemish and French versions included below].

Keep the Consulate General of Atlanta informed of any changes in your addresses, emails, phones, births etcetera and spread the word to Belgians you might know and who haven’t registered yet at the Consulate General.

Belgian travelers should use the very useful Belgian Foreign Affairs’ tool Travellers Online allowing Belgians to register and give their contact information during their travels.  This would help localizing our citizens in time of difficulties.


Veillez à informer le Consulat Général d’Atlanta de tout changement d’adresse, téléphone, email, naissances etc.  Si vous connaissez des belges qui viennent d’arriver aux Etats-Unis, encouragez-les à s’inscrire auprès du Consulat.

Si vous voyagez, on vous conseille vivement de vous inscrire sur Travellers Online, outil créé par les Affaires Etrangères et qui, en cas de crise, permet de facilement localiser les belges en difficulté.


Stel het Consulaat-Generaal te Atlanta op de hoogte van alle wijzigingen in adres, e-mail, telefoon, meld evenzo geboortes en andere wijzigingenen. Informeer andere Belgen die u wellicht kent en die zich nog niet bij het Consulaat-Generaal hebben geregistreerd.

Belgische reizigers maken best gebruik van Travellers Online , opgezet door het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken,  waarin Belgen zich kunnen registreren en hun contactgegevens opgeven voor hun reis. Het is een zeer handig hulpmiddel en aarzel dus niet om bezoekers aan te moedigen om er gebruik van te maken.

Consulate General of Belgium – Mr. William De Baets | 230 Peachtree St NW, Ste 2250, Atlanta, GA 30303  atlanta@diplobel.fed.be | Office: 404-271-9669 | Emergency : 404-659-2150

 

Advertisements

Don't remain silent! Share your comments!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s